zondag 8 september 2013

Nail art: Regenboog luipaardprint

Rimmel - Grey Matter, Orly - Liquid Vinyl

Manhattan - 45Q, Color Club - Spellbound,
Nubar - Lemon, Essie - Mojito Madness

Bootie Babe - Hella Hiney, OPI - OPI... Eurso Euro
Manhattan - 67N, Color Club - Charmed I'm Sure

Ik wist even niet goed wat ik met mijn nagels moest doen. Mijn zusje kwam met het idee 'regenboog'. Omdat ik ook al langer een luipaardprint met verschillende kleuren wilde maken heb ik ervoor gekozen deze twee idee├źn met elkaar te combineren.

Ik had besloten om Rimmel - Grey Matter als basis te gebruiken. Heel fijn kwastje, dekkend in twee lagen en droogt snel. Foto is zonder top coat.


Ik had van tevoren allemaal tinten rood, oranje, geel, groen, blauw en paars gepakt om te kijken welke kleuren het best bij elkaar pasten.


Uiteindelijk had ik 7 kleuren bij elkaar gevonden maar 4 nagels om te lakken. Beetje lastig om de kleuren te verdelen dus, ik heb er toen maar een extra lakje bij gepakt en met een kleine dotting tool stipjes/vlekjes gemaakt.


Daarna heb ik met dezelfde dotting tool en een zwarte lak lijntjes om de stipjes gezet en de lege ruimtes (waren er niet veel) ook opgevuld met zwart. Foto's zijn zonder top coat.En als laatste nog even een kijkje achter de schermen, misschien ook wel leuk om te zien.12 opmerkingen:

 1. Wat creatief gedaan! Heel leuk bedacht ook een regenboog luipaard ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt leuk! Ik heb laatst ook zoiets gemaakt; het is vrij makkelijk en resultaat zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Ik moet ook toegeven dat het idee ook een beetje van jouw post komt. Ik vind het vooral fijn dat het allemaal niet zo precies hoeft, als je een beetje uitschiet is het geen ramp.

   Verwijderen
 3. Leuk!! Oh dat bord is van Poes Pinkie! Dat was vroeger altijd mijn favoriete boek! Weet je nog waar je die vandaan hebt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je!
   Oef, nu moet ik even heel hard nadenken. Ik heb die geloof ik een jaar of 2 geleden bij Albert Heijn gekocht. Ze zaten per 5 verpakt volgens mij, zijn papieren bordjes. Ik had er ook servetjes van gekocht.
   Wel grappig, ik had echt nog nooit van Poes Pinkie gehoord.

   Verwijderen