zaterdag 1 maart 2014

Shoplog maart

Het is weer tijd voor een nieuwe shoplog. Ik dacht dat ik vorige maand niet zoveel gekocht had maar als ik zo terugkijk dan is het toch best veel.

4 maart

EINDELIJK kreeg ik vandaag mijn bestelde nagelwielen binnen. Een aantal keer waren ze niet aangekomen en nu is er voor de verandering 1 van de 2 kapot...

Samen met de nagelwielen kwamen ook mijn bestelde glitters (ongeveer €2,70) binnen.


Ook kreeg ik weer een velletje water decals ($0,99) binnen.


5 maart

Vandaag viel er weer een bestelling van Mei Mei's Signature op de mat. Cupcake Polish - Dallas en Emily de Molly - Remnants Returns.


Daarna ben ik bij Kruidvat en Etos geweest waar ik Catrice - Pinkadoxa voor €1,- heb gescoord en 1 van de textured lakjes van Miss Sporty met 30% korting.


6 maart

Vandaag een bezoekje aan een andere Etos bracht dit op. 2 textured lakjes van hun eigen merk, genaamd Green Sugar en Pink Sugar. Het  textured Miss Sporty lakje dat ik nog miste en Total Exlipse van Rimmel. De laatste had 50% korting, de rest 30.


7 maart

Vanmorgen viel er ineens een ingepakt pakje op de mat. Ik had wel iets besteld maar verwachtte dat deze week eigenlijk nog niet. Het bleek ook iets heel anders te zijn! Een verrasing uit Amerika! Zo lief!


Nadat ik een beetje was bijgekomen zijn we naar Duitsland gegaan.

Als eerste zijn we naar een drogist gegaan die ik nog niet kende: Rossmann. Daar heb ik deze twee lakjes gekocht.


Daarna bij Müller uiteraard ook wat gekocht. Holo In One van Catrice, Skyfall van Essence en een lakje zonder naam van Astor.


Als laatste nog even naar DM. De vorige keer baalde ik achteraf dat ik niet meer van de Une, Deux, Trois collectie van Catrice had meegenomen, nu stonden ze er voor €1,35.Dit zijn Meet Nudy en Meet Pinky.


10 maart

Mijn zusje had het Miss Sporty Crush On You lakje voor me gehaald die ik nog miste. Vandaag heb ik 'm opgehaald.


11 maart

Als eerste had ik vandaag een velletje nail decals binnengekregen die ik op eBay had besteld. Ik heb hier zo'n €1,20 voor betaald.

Afgelopen weekend had Enchantra 40% korting op alle nagellak. De dag ervoor had ik bijna Galahad van A-England besteld en ik ben blij dat ik dat toch nog niet gedaan had, scheelt toch weer 4 euro. Verder heb ik maar wat in mijn wagentje gekiept. De China Glaze lakjes van nu €3,50 (ook de hele set met 2 lakjes!), die van Konad waren tegen de €1,50. Alles bij elkaar was ik nog geen €45 euro kwijt.
Ik ga alle lakjes niet 1 voor 1 benomen maar als je op deze link klikt kun je al mijn lakjes zien, waaronder deze.12 maart

Vorige week had ik in Duitland al 1 holografisch lakje van Catrice uit de nieuwe collectie gekocht. Bij Kruidvat zijn alle Catrice lakjes 2 voor €5,-. Om de één of andere reden had ik de link met de lakjes uit de nieuwe collectie en deze actie niet gelegd. Tot nu dus. Ik heb de rest van de holo-lakjes meegenomen en twee sand-lakjes.13 maart

Op eBay had ik 5000 roze ronde studs van 2mm en 2000 ronde holo studs van 3mm besteld en die zijn vandaag binnengekomen. Beide zakjes kostten ongeveer €1,-.


Bij Etos heb ik dit lakje van Maybelline meegenomen met 50% korting (nu €2,-).


En ik heb weer een bestelling van Mei mei's Signature binnengekregen.


17 maart

In opdracht van mij heeft mijn zusje voor mij wat (nieuwe) lakjes van P2 meegenomen. Dit zijn Queenly Rose, Joyful, Dreamy en Lovely.


18 maart

Bij Mei Mei's Signature zijn o.a. de lakjes van Glam Polish in de aanbieding dus heb ik weer een bestelling geplaatst. Ik heb Rosetta en Sweet Pea besteld maar ik weet zo niet welke welke is, ze lijken toch meer op elkaar dan ik gedacht had. Verder heb ik van Sayuri ook nog #116 Horsea meebesteld omdat ik daar al langer over twijfelde.


22 maart

Op 26 december (!) had ik bij Feelunique Satine van Nubar besteld, samen met een lakje van Jacava. Niks ontvangen, gemaild, bestelling opnieuw verstuurd. Nog steeds niks ontvangen, weer gemaild, Jacava niet op voorraad (geld teruggekregen) dus alleen de Nubar verstuurd en die heb ik nu dus eindelijk gekregen!
Voorheen verstuurden ze de lakjes met het vliegtuig en dat mag niet vanuit Engeland. Grote kans dat mijn lakjes tot twee keer toe zijn vernietigd.


Verder heb ik voor weinig geld weer een hele stapel water decals besteld bij de BornPrettyStore
Dit zijn 3 bestellingen. 
De Hello Kitty stickers heb ik zelf niet besteld maar erbij gekregen. Ik denk omdat ik oorbellen had besteld die voor $0.00 op de site stonden en niet uiteindelijk dus niet leverbaar waren (wat ik al had verwacht).

25 maart

Alweer water decals van de Born Pretty Store? Alweer water decals van de BPS. Deze keer weer met een gratis velletje stickers van Hello Kitty.28 maart

Ik ben zo verliefd op de holo's van Cupcake Polish dat ik er bij Mei Mei's Signature nog één heb besteld. Daarnaast heb ik ook een lakje van Rainbow Honey meebesteld en heb er ook nog een mini bijgekregen. Erg leuk!

Miami, My Girl, Persephone


3 opmerkingen:

 1. Soo many decals! I'm looking forward to your manis with them :)

  And wow, catrice 2 for 5,-€! I wish shops would do this here as well. The regular price of 3,59€ is ridiculous.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you very much Chester!
   I keep on buying and buying decals but I never get around using them. I really should try to.

   2 for €5 is a good deal indeed. Sometimes they're buy one get one free, even better. :)

   Verwijderen