zaterdag 1 november 2014

Shoplog november

Mijn shoplog van oktober is helemaal up to date dus ik kan weer beginnen met het bijhouden van de shoplog van deze maand.

10 november

Bij Action heb ik wat Sally Hansen lakjes meegenomen die ik nog niet had. 12 november

Bij DM in Duitsland hadden ze de Gold & Crown collectie liggen waarvan ik twee lakjes mee heb genomen.


14 november

Bij de BornPrettyStore had ik wat nagelfolie en stempelplaatjes besteld en die zijn vandaag eindelijk binnengekomen.
18 november

Ik kwam er onlangs achter dat Color Club The Uptown opnieuw heeft uitgebracht en de nieuwe versie is lang niet zo mooi als de oude dus ik wilde kijken of Nailpolish Fashion die nog had om een back up in te kunnen slaan. Toen zag ik dat ze ermee gaan stoppen alles minimaal 40% korting had. Ik heb The Uptown niet kunnen bestellen maar wel een hoop andere lakjes.

29 november 2014

Op de blog van Sabrina zag ik dat ze weer wat lakjes had toegevoegd aan haar blogsale en ik zag wel een aantal lakjes die ik wilde hebben. Ze heeft er zelfs 2 lakjes extra bijgedaan. :)

8 opmerkingen:

 1. Hihi, ik begon net te denken dat mijn bloglovin' niet alle blogs meer bijhield, want miste je gave swatches ertussen! Maar zie dat je het momenteel ook wat rustiger aan doet :). Ben benieuwd naar je shoplogje einde van de maand1

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je aan me denkt! Ik krijg het niet meer voor elkaar om mijn blog bij te houden, ik heb zelfs bijna geen tijd meer om andere blogs te lezen.

   Verwijderen
 2. Rustig aan! Komt vanzelf wel weer tijd :).

  Oh die van de crown me already staat ook op mijn wish! Jammer genoeg is DL 2,5 uur rijden dus niet echt om de hoek :/ Ben héél erg benieuwd naar swatches!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb me er inmiddels ook wel bij neergelegd. Ik probeer wel af en toe wat andere blogs bij te lezen en hou wel mijn shoplogs bij.

   Mochten ze die lakjes van Gold & Crown de volgende keer nog hebben dan wil ik ze wel voor je meenemen hoor.

   Verwijderen
 3. Oh, die Gold & Crown zijn gaaf!!!
  Zo zonde dat P2 hier niet te krijgen is...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je!

   Ja, dat vind ik ook erg jammer. Ik woon gelukkig wel in de buurt van de Duitse grens maar bij Limited Editions grijp ik ook nog wel eens mis.
   Als jij een keer iets wil hebben van P2 wil ik ook best voor je kijken hoor.

   Verwijderen
  2. Waarschijnlijk ga ik zaterdag naar Duitsland om te shoppen. Als je iets wilt hebben mag je me gerust mailen (sorayalk@live.nl).

   Verwijderen