dinsdag 10 maart 2015

Shoplog maart

Ik heb eindelijk mijn shoplog van februari bijgewerkt en kan nu dus weer aan een nieuwe beginnen.

6 maart

Bij Hypnotic Polish had ik een bestelling geplaatst en een aantal uur later hadden ze 10% korting omdat ze een jaar bestaan. Bovendien kreeg je er bij een bestelling van 50 euro of meer er ook een extra nagellak bij.
Tot mijn verbazing had ik er ook een extra nagellak bij terwijl ik zonder verzendkosten onder de 50 euro zat. Bovendien had ik er ook nog een image plate van MoYou bijgekregen. Een erg leuke verrassing!

7 maart

Op eBay kwam ik wat spulletjes tegen van de BornPretyStore en daar waren ze goedkoper dan bij BPS zelf. De lak kostte ongeveer €3,20 en de image plate €1,20.


10 maart

Ninja Polish had weer wat van hun eigen lakken op voorraad en ik kon me niet inhouden. Gelukkig heb ik er ook geen spijt van.


17 maart

Op eBay had ik weer een aantal stamping plates besteld voor $1.15-$1.45 die vandaag zijn binnengekomen.Bij PolishAlcoholic had ik een mooi lakje besteld en 2 mani frizzy's.


En bij Mei Mei's Signatures bestelde ik twee lakjes die ik al langer wilde hebben. Cupcake Polish Itsy Bitsy Teeny Bikini en Starrily Jack,


Kruidvat had een aanbieding van Essence: 2 colour & go lakjes voor €1,50. Ik liep langs en zag dat ze maar liefst 6 lakjes hadden, 4 verschillende kleuren. Ik heb ze van 2 lakjes verlost.24 maart

Big Bazar had drie OPI lakjes voor €12 en ik had deze week echt geen tijd om te gaan kijken. Gelukkig wilde mijn vriend wel voor mij gaan kijken en had twee lakjes meegenomen waar ik om had gevraagd en de derde heeft hij zelf uitgekozen.


25 maart

Mijn ouders waren naar Duitsland geweest en hadden gevraagd of ik nog wat nodig had. Uiteraard had ik wat nagellak nodig. ;)2 opmerkingen: