donderdag 2 mei 2013

Haul of shame

De laatste tijd heb ik veel te veel spulletjes besteld en gekocht. Zoveel dat ik het wel gepast vond om het allemaal bij elkaar te zetten.

Nagelwielen


Ik begin maar met de nagelwieltjes die ik op eBay heb besteld. Deze nagelwieltjes gebruik ik om een kleur te testen of om te kijken of een bepaalde combinatie wel of niet leuk is.

Kruidvat


Omdat bij Kruidvat alle nagellak, nagellakremover en nog wat dingen 1 + 1 gratis zijn moest ik daar natuurlijk ook naar toe. Ik heb uiteindelijk wat nagellakremover gekocht en 5 glitterlakjes van Essence. De gewone nagellak van Essence vind ik niet echt geweldig maar de glitters zijn gewoon prima.


Circus Confetti, It's Purplicious, Glitter On Me, Cool Breeze, Glorious Aquarius

Ik ben vooral heel erg blij met Glorious Aquarious. Ik wilde namelijk van piCture pOlish - Ariel's Tail bestellen maar heb er op het laatste moment toch vanaf gezien. Volgens mij is Glorious Aquarius daar toch bijna wel een dupe van. En gelukkig een stuk goedkoper.

Hier de swatches van alle glitterlakjes over een ander lakje.

Cool Breeze over Rimmel - Black Out, Glorious Aquarious over Essie - Go Overboard,
Glitter On Me over Sally Hansen - Mille Fleurs, Circus Confetti over Rimmel - Grey Matter


It's Purplicous over Essence - Miss Lavender

Inmiddels ben ik voor de derde keer bij Kruidvat geweest en heb daar van Essence nog twee lakjes meegenomen: Gold Fever en Time For Romance.


2: Time For Romance over OPI - I'm Suzi & I'm A Chocoholic
3: Gold Fever over Rimmel - Black Out


PrettyPolish


Ik zat onlangs te surfen op de site van PrettyPolish (stom, ik weet het) en kwam daar het lakje Blogger van piCture pOlish tegen. Toen ik op zoek ging naar swatches ervan kwam ik erachter dat piCture pOlish ook een nieuwe base coat heeft uigebracht. Deze zou het verwijderen van glitters makkelijker moeten maken. Aangezien ik dol ben op glitters is deze base coat (genaamd Revolution) voor mij een must have. Ik zal hem ook snel binnenkort een keer uit gaan proberen.
Ik vond het zo zielig voor de base coat om alleen hierheen te moeten reizen dat ik er nog een stempelplaatje bij heb gekocht. Het folie haal ik er pas vanaf als ik het plaatje ga gebruiken.




Lucy's Stash


Ook blogs volgen kan redelijk gevaarlijk zijn. Zoals deze post van haar. Ik was meteen verliefd op Hot Gossip. Ik heb dat lakje, met een hoop anderen besteld bij Fragrance Direct. Helaas was 1 lakje kapot gegaan in de doos waardoor vrijwel alles onder de nagellak zat. Later zag ik ook dat van twee lakjes de dop gebarsten was. Van het kapotte lakje heb ik mijn geld teruggekregen, van de lakjes met kapotte dop heb ik foto's moeten sturen maar heb er verder nog niks van gehoord.
Hoewel ik het pakje wel eerder binnen had dan verwacht vind ik het wel enorm jammer dat ze blijkbaar alles zo in de doos hebben gegooid.

Essie - Bikini So Teeny, Essie - Cascade Cool, Essie - We're In It Together,
Sally Hansen -  Mille Fleurs, Sally Hansen -  Base + Top Coat,
NYC - Lights-Camera-Glitter, NYC - Disco Ball

Rimmel - Grey Matter, Cutex - Quick Set Coral, Invogue - Hot Gossip, P.I.A. - 06, Revlon - Ruby Ribbon

Hier zijn de swatches van alle lakjes, behalve de base coat van Sally Hansen.
6 is Essie - We're In It Together
Essie - Bikini So Teeny, Essie - Cascade Cool

Sally Hansen - Mille Fleurs, Cutex - Quick Set Coral, P.I.A. - 06 over Rimmel - Black Out,
Revlon - Ruby Ribbon, Invogue - Hot Gossip

NYC - Disco Ball over Essie - Cascade Cool, NYC - Lights-Camera-Glitter over OPI - OPI... Eurso Euro

Beautyzone2007


Een tijdje geleden had ik bij Enchantra wat lakjes besteld waaronder twee uit de Starry Temptress serie van Color Club. Omdat ik de hele serie toch wel leuk vond, behalve de oranje, en ook een ander lakje heel graag wilde hebben die ze bij Enchantra niet hadden, heb ik op eBay een bestelling geplaatst.
Het oranje lakje mocht uiteraard ook meekomen om de collectie compleet te maken. Dit is de eerste keer dat ik een complete collectie heb gekocht.
De vorige keer dat ik daar een bestelling geplaatst heb heb ik ruim 3 weken moeten wachten. Deze bestelling  was helaas niet veel sneller binnen. Maar het was het wachten zeker waard.

Tadaaaa!

Ultra-Astral, Wink, Wink, Twinkle, You Got Soul-Ar
Starry Temptress Topcoat, Perfect Mol-Ten, Hot Like Lava
Hier zijn ze allemaal geswatched op een nagelwiel. De eerste 6 zijn de Starry Temptress-collectie, over al die lakjes zit de Starry Temptress Topcoat. Nummer 10 en 9 zijn Perfect Mol-Ten en Hot Like Lava



Feelunique


Op de site van Feelunique kwam ik Sparitual - Spellbound tegen. Een full size flesje. Vlak nadat ik 'stad en land' had afgespeurd had ik eindelijk bij een Nederlandse webshop een mini-flisje ervan besteld. Daar heb ik meer voor betaald dan van de full size bij Feelunique kostte. 
Toen ik het ontdekte had die site 10% extra korting op alles maar ik heb me toen ik kunnen houden. Nadat ik Spellbound een keer had gebruikt voor nail art wilde ik het grote flesje toch eigenlijk ook heel graag hebben. Onlangs hadden ze weer 10% extra korting en toen heb ik mijn slag geslagen. 
Ik heb er ook meteen de Cuti-Cocktail van Sparitual bijbesteld omdat ik daar wel goede dingen over had gelezen. Ik kan er nu nog niet veel zinnigs over zeggen, behalve dat hij erg lekker ruikt.

Ik vergeet er bijna bij te zeggen dat Feelunique alles echt prima had verpakt! Bubbeltjesplastic en extra opvulmateriaal. Ik denk dat de postbode het pakje over de schutting heeft gegooid. Hoe komt het anders op het terras terecht in de afgesloten achtertuin? Maar er is niks beschadigd of kapot.




Enchanted Beauty Spot

Het liefst bestel ik mijn OPI-lakjes bij Enchanted Beauty Spot op eBay. Daar heb ik onlangs ook de Matte topcoat van OPI besteld en vandaag kwam ook Honey Ryder (van de Bond girls collectie) binnen. Ik ben met allebei erg blij.



Studs


Gisteren kwam ik bij Action studs tegen. Omdat je daar wel leuke dingen mee kan doen op je nagels heb ik ze uiteraard meegenomen. Vlak daarna heb ik bij Dashica Beauty Shop twee flesjes nagellijm besteld en die kwamen vandaag al binnen.
De pincetten had ik al eerder op eBay besteld en vooral die gekromde is heel fijn om de studs aan te brengen.


Omdat ik gister niet kon wachten om het uit te proberen had ik het even snel op 1 nagel geprobeerd. Ik had de studs voorzichtig in de nog natte nagellak geduwd en daarover een top coat gedaan. Het resultaat viel niet eens zo erg tegen.






Alle lakjes die ik heb kun je hier bekijken.
Hier kun je zien hoe ik al mijn spulletjes bewaar. Ik heb inmiddels al twee extra kastjes opgehangen en het is de bedoeling dat er nog twee bijkomen.



3 opmerkingen:

  1. Waar lagen die studs bij de Action? Bij de knutselspullen of bij de nageldingetjes? :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De studs lagen bij de knutselspulletjes. En bij de Action waar ik was lagen ze ook bij de ingang waar de aanbiedingen liggen.

      Verwijderen
    2. Ahh thanks voor je reply! Ik zie die studs zo vaak langskomen en ik vind het er altijd erg cool uitzien :)

      Verwijderen