dinsdag 15 juli 2014

Born Pretty Store - Round Glitter

Ik was erg blij dat ik deze glitters mocht reviewen voor de Born Pretty Store. Ik ben gek op glitters en ronde glitters vind ik helemaal geweldig.

In eerste instantie lijkt het of er niet veel glitters in het potjes zitten omdat het maar een klein potje is, maar als je een deel van de inhoud over een vel papier uitstrooit zijn het er ineens toch een heleboel. Klik hier voor een link naar het product of zoek op item #15085.

Ik heb even getwijfeld over welke kleur(en) ik als basis wilde gaan gebruiken en hoe ik de glitters wilde gaan plaatsen. Ik heb gekozen voor een zwarte lak als basis (Orly - Liquid Vinyl, 2 lagen) en heb met behulp van een beetje top coat en een dotting tool de glitters per kleur op mijn nagels geplaatst. Niet helemaal perfect maar daar ergerde ik me niet zo aan. Zelfs de bubbeltjes van de top coat die je hier en daar wel ziet vond ik niet zo vervelend.Ik kon het ook niet laten om er een matte top coat overheen te doen :)Met de code YRRX31 kun je 10% korting krijgen op je bestelling.


8 opmerkingen:

 1. Ik had het al gezegd, maar ik blijf dit zo'n gave mani vinden!
  Zo jammer dat ik motorisch gestoord ben en losse glitter nooit recht op mijn nagels krijg... maar ik vind dit zo gaaf, dat ik het toch maar weer eens ga proberen, helemaal als ik ook nog eens 10% korting op de glitter krijg, hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik heb er ook moeite mee hoor. Ik druk de glitters niet meteen hard aan op mijn nagels zodat ik er nog een beetje mee kan schuiven.

   Verwijderen
 2. SUPER gaaf! Zijn die glitters zou allemaal verschillende kleurtjes of heb je dat met lak gedaan? Echt geweldige mani, ben verliefd <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!!! De glitters hebben inderdaad allemaal verschillende kleuren. Er zitten geloof ik ook nog groene, gele en oranje glitters in. Is best leuk om te doen, dit. :)

   Verwijderen