vrijdag 1 augustus 2014

Shoplog augustus

Zo, mijn shoplog van juli is helemaal bijgewerkt dus hier alvast weer eentje voor deze maand.

1 augustus

Vandaag hadden we de tijd om een lekker rustig in Duitsland te gaan winkelen. 
Bij Rossmann nam ik wat lakjes van Rival de Loop mee. Drie ervan hou ik zelf, de rest zijn een cadeautje voor mijn 'nail bestie' in Amerika.


Bij Müller nam ik een aantal lakjes van Misslyn mee. Alleen twee van de metallic diamond lakjes zijn voor mij, de rest gaat ook mee in mijn pakket naar Amerika.
2 augustus

Bijna twee weken gelden zag ik dat ze bij Fragrance Direct 10% extra korting hadden. Reden voor mij om weer los te gaan ondanks dat ik weet dat ze de lakjes niet goed verpakken. Gelukkig is alles heel gebleven.
De lakjes op de laatste foto zijn niet voor mijzelf.11 augustus

Ik zag dat er bij Action weer nieuwe Sally Hansen lakjes waren voor €0,99. Ik kon het niet laten om te gaan kijken (en kopen).13 augustus

Ik had bij Helen's Nails o.a. een Golden Rose lakje besteld om mee te sturen met het pakje naar Amerika. Helaas kwam deze bestelling niet meer op tijd binnen. Achteraf zag ik dat ze met vakantie waren en het daarom langer duurde. Ik heb er wel gratis nagelstickers bijgekregen. :)


14 augustus

Bij Eleven.se heb ik mijn eerste Isadora lakjes besteld! Ik wist nooit waar ik ze kon krijgen en nu kwam ik erachter dat ik ze daar kon bestellen. Ze hadden niet alle kleuren die ik wilde hebben maar ik heb er toch een aantal kunnen bestellen. De verzendkosten waren €13 maar de bestelling was er wel supersnel.
De peach-kleurige en gele heb ik voor iemand anders meebesteld.
16 augustus

Via Instagram vroeg Ms. Sparkle of ik twee van haar Halloween-lakjes wilde reviewen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken en niet veel later lagen deze twee lakjes op de mat. Swatches zullen snel online komen.En ik was nog even bij een andere Action om nog twee lakjes mee te nemen van Sally Hansen. Ik was nog over Twisted Pink aan het twijfelen en bij thuiskomst bleek ik 'm inderdaad al te hebben...
Ergens is iets fout gegaan met het laden van deze foto volgens mij.


19 augustus

Bij Trekpleister is het nagelfestijn van start gegaan en natuurlijk ben ik er even langsgeweest.
Ik heb van Catrice een paar lakjes meegenomen die uit het assortiment gaan. Toen ze er met 50% korting stonden vond ik deze kleuren nog niet leuk genoeg maar voor 50 cent per stuk kon ik ze dan weer niet laten liggen. 
Ik had 1 lakje van Essence dat was afgeprijsd voor 50 cent maar toch voor de volledige prijs was aangeslagen en laat dat nou net het enige lakje zijn dat ik al had. De Sparkle Sand top coat heb ik inmiddels al uitgeprobeerd en hij droogt zo ontzettend traag... Ook het effect valt best tegen. Jammer!
In Duitsland had ik een tijdje terug al de volledige Acid Wash collectie van Maybelline gekocht maar bij Trekpleister zag ik Top Splatter staan en ik kon me niet herinneren dat ik die al had. En inderdaad, in Duitsland is dus een ander lakje uitgekomen voor Top Splatter.
Van de Born Pretty Store mocht ik weer wat producten uitzoeken voor een review en die zijn ook binnengekomen.


Mijn eigen bestelling van de BPS is ook binnengekomen. Je kon een set bestellen met 2 velletjes water decals voor $0,99 maar het was wel een verrassing welke je zou krijgen. Ik heb twee setjes besteld en dit is wat ik kreeg... Ik heb vlak na deze bestelling nog 2 setjes besteld en ik hoop dat ik niet dezelfde krijg.21 augustus

Ik kwam weer langs Trekpleister en was weer even naar binnengelopen om te kijken of ze de nieuwe collectie van Essence al hadden. Die hadden ze niet maar ik heb toch twee lakjes gekocht. 


22 augustus

Nu onze vakantie is begonnen vonden mijn vriend en ik het wel weer eens tijd om naar Duitsland te gaan. 
Eerst bij Kaufhof gaan kijken voor wat Misslyn lakjes. Ik heb twee keer Oriental Emerald meegenomen voor mensen die niet in de buurt van de Duitse grens wonen. Ik mocht voor mezelf 1 Velvet Diamond lakje meenemen maar ik zag nog een lakje die er wel heel mooi uit zag. Op de site kon ik dat lakje nog niet vinden dus ik was aangenaam verrast.


Bij de twee DM's waar ik was waren bijna alle schappen van P2 leeg. Ik heb snel alle sand style lakjes die ik nog miste gepakt omdat ik bang ben dat die straks niet meer te krijgen zijn. Van de sand style lakjes gaan volgens mij alleen de vorm van de flesjes veranderen maar waarom alle andere schappen ook leeg waren? Geen idee.
Ook heb ik nog twee groene lakjes uit de Wild Me Up! collectie meegenomen om cadeau te doen.28 augustus

Op Ebay had ik een zand-lakje gevonden van een merk dat ik nog niet kende. Ik betaalde hier $4,82 voor en ik heb nu nog een andere kleur besteld voor $3,83 (tijdelijk afgeprijsd.)29 augustus

Bij Mei Mei's Signatures had ik twee roze lakjes besteld en wat schattige decals. Het duurde wat langer dan normaal maar ik heb ze eindelijk binnen.30 augustus

Bij Feelunique hadden ze opruiming en ik heb daar deze cuticle balm (€5,84) en mijn tweede Jacava lakje (€9,43) besteld en daar ging nog 10% korting vanaf.


4 opmerkingen: