donderdag 11 september 2014

Essence - Oktoberfest "O'zapft is" collectie

Ik Duitsland wilde ik eigenlijk geen lakjes van Essence meenemen omdat deze onlangs 1 + 1 gratis waren bij Trekpleister en nu bij Kruidvat. Maar toen ik de Oktoberfest collectie zag staan had ik 'm toch meegenomen. Ik ga er namelijk vanuit dat deze niet uitkomt in Nederland.

Alle lakken dekten en 2 lagen en brachten prettig aan. Alle foto's zijn met top coat.

01 Pretty Pink Dirndl

Het eerste lakje is ook meteen mijn favoriet. Een prachtige kleur roze die van zichzelf al enorm glanst, top coat was hier eigenlijk niet nodig geweest.

Zon

Schaduw

Lightbox

02 Sweet Purpleline

Deze lak is een wat donkerder paarse lak, erg mooi voor het najaar. Ik denk dat deze ook wel leuk is met zilveren of gouden glitters erover.
De bubbels die je ziet zijn van de top coat.

Zon

Schaduw

Lightbox

03 I Hol Di Mit'm Traktor Ab

Ik twijfelde eerst heel erg of ik deze lak wel mee zou nemen, appel/lime groen is totaal niet mijn kleur. Maar goed, een complete collectie is toch leuker.
Uiteindelijk ben ik blij dat ik deze lak ook meegenomen heb ondanks dat hij niet zo mooi bij mijn huidskleur staat, Deze lak lakt echt zo fijn! Totaal niet verwacht van zo'n kleur. Ik denk dat hij wel leuk is als basis onder een nail art.

Schaduw

Lightbox


04 Holz Oder Michel?

Ook deze lak verraste me enorm. Hij lakte superfijn en op de nagel leek er wel shimmer in te zitten terwijl daar niks van te zien is in het flesje. 
Ik kreeg 'm helaas niet echt goed vastgelegd. De onderste foto komt qua kleur het meest overeen.

Lighbox

Schaduw

2 opmerkingen:

 1. Leuke kleurtjes!
  Zo jammer dat niet alle collecties ook in NL te koop zijn, ik baal nog steeds dat ik de Sneeuwwitje collectie niet te pakken kon krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je!
   Ik vind dat ook erg jammer. Ik woon dan wel in de buurt van de Duitse grens maar vaak als ik daar ben is een groot deel, of alles, al weg.
   De Sneeuwwitje collectie is geloof ik helemaal langs me heengegaan, haha.

   Verwijderen