maandag 1 september 2014

Shoplog september

Augustus is voorbij dus kan de shoplog van die maand ook weer op slot en ga ik vrolijk verder in deze post.

1 september

Ik vind het altijd leuk als ik de eerste dag van de maand al wat kan posten. 
Mijn vader wilde een tijdje terug wat bestellen bij Fragrance Direct en vroeg of ik ook mee wilde bestellen. Kunnen jullie mijn antwoord al raden? ;)
De Rimmel lakjes zijn daar altijd zo goedkoop dat ik er eigenlijk altijd wel een aantal bestel.
2 september

Bij Asos hadden ze sale en ik zag dat ze daar ook Rimmel - Shooting Star hadden! Ik had 'm nooit gekocht toen hij nog overal volop te krijgen was mat laatst zag ik 'm op een blog voorbij komen en baalde ik dat ik 'm niet had gekocht. Maar nu heb ik 'm dus toch!
Verder heb ik nog de twee lakjes uit de Barry M textured glitter collectie gekocht die ik nog niet had en mijn allereerste Illamasqua lakje. Totaal was ik net geen €23 kwijt.


3 september

In Duitsland heb ik weer twee lakjes van Misslyn meegenomen, twee nieuwe sand lakjes van P2 (ook voor mijn 'nail bestie' in Amerika), twee nieuwe glitter lakjes van P2 en de Oktoberfest collectie van Essence. En omdat ik toch aan het graaien was dan toch ook maar de Yes, We POP! collectie van Essence.

5 september

Bij Feelunique had ik wat lakjes besteld en die zijn vandaag binnen gekomen. De lakken waren €13,72 bij elkaar en er ging nog een euro vanaf omdat ik Sparitual daar als mijn favoriete merk heb ingesteld, je krijgt dan automatisch 10% korting op producten van dat merk.


9 september

Op eBay had ik een verrassingspakket van 12 verschillende nail foils besteld voor zo'n €3,25. Veel goedkoper dan als je ze los koopt maar je weet dus niet wat je krijgt. Ik durf het ook niet aan om nog een keer zo'n set te bestellen omdat ik bang ben dat ik precies dezelfde foils toegestuurd krijg.


Ook bij de Born Pretty Store had ik 2 verrassingspakketjes besteld maar dan in de vorm van water decals. 2 stuks voor $0.99.11 september

Op eBay had ik ook nog losse nail foils besteld voor €1 per stuk en helaas zat 1 van de 2 ook al in het pakket van hierboven.


En ik ben (natuurlijk) bij Kruidvat geweest nu de nagellak 1 + 1 gratis is. Volgende week ga ik nog een keertje terug, ik wilde namelijk ook de nieuwe nagellakremover meenemen maar dacht er pas bij de kassa aan en had geen zin om terug te gaan.17 september

Bij Kruidvat heb ik twee textured lakjes van Gosh gekocht, wat glitters van Essence en 3 flessen nagellakremover, 
Ik heb de remover getest en ik vond 'm zo fijn voor glitters dat ik nog 4 flessen heb gehaald nu ze nog 1 + 1 gratis zijn.


Bij Etos stonden wat Essie lakjes met 50% korting, ik heb er 3 meegenomen.


Op Beautybay stond een lakje van China Glaze voor net iets meer dan 2 euro. Ik kan het niet laten om die te (laten) bestellen (door mijn moeder).


18 september

Op eBay had ik wat textured lakjes besteld die nu binnen zijn gekomen.20 september

Bij Etos had ik met 30% korting de twee nieuwe textured lakjes van Miss Sporty meegenomen ondanks dat de reviews die ik ervan heb gelezen niet heel lovend waren.


Bij IOnTrend zag ik mooi bruin lakje van Essence voorbij komen waar ik overheen had gekeken. Ik ben naar Kruidvat gegaan om 'm ook te kopen, uiteraard samen met een ander lakje omdat ze nog steeds 1 + 1 gratis zijn.Bij Ms. Sparkle had ik Cypress & Cognac twee keer besteld. 1 voor mezelf en 1 om mee te sturen in een pakje naar Amerika. Ik vind het zo leuk dat er extra aandacht wordt besteed aan de verpakking. En ik kreeg er zelfs wat charms bij.
25 september

Bij Mei Mei's Signatures had ik weer een paar lakjes besteld die vandaag zijn binnengekomen.


Even geleden had ik een set textured lakjes op eBay besteld van het merk Cliché en ik vond ze zo leuk dat ik nog een set textured lakjes van dat merk besteld had.


28 september

In Duitsland heb ik Essie - Schatzi meegenomen, ook wel bekend als Pink Happy.


10 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Dankjewel. Er zitten een paar kleuren tussen die best wel eens favoriet zouden kunnen worden.

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Dank je! Dat eerste lakje van Bourjois is zo mooi (ik had 'm de vorige keer ook al besteld).

   Verwijderen
 3. Oooh die yes we pop-collectie ziet er heerlijk vrolijk uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat vond ik ook! Ik twijfelde heel erg of ik die collectie wel mee wilde nemen maar ik ben blij dat ik het wel heb gedaan.

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. Ik schrik soms een beetje als ik terugkijk, haha.

   Verwijderen