maandag 9 december 2013

#xmasnorules Day 5: Christmas Tree

Dit was de challenge waar ik van tevoren het meest naar uitkeek. Kerstbomen. Ik wist al dat ik een roze kerstboom wilde maken en heb dat dus ook gedaan. Maar uiteindelijk is het toch wel wat tegengevallen, het was niet helemaal geworden zoals ik in gedachten had. Toch heb ik er 5 dagen mee rondgelopen, zelfs zonder dat de lak ging chippen.
Mijn duim en wijsvinger had ik gelakt met 3 lagen Popular van Revlon. Een lief roze lakje met zilveren hexagons en kleinere glitters.

Op mijn pink had ik 3 lagen Pinkie Pink van Nails Inc zitten. Hoewel 2 lagen eigenlijk ook al dekkend waren.

Mijn middel- en wijsvinger had ik gelakt met 3 lagen 809 van Hema. Twee lagen waren al dekkend maar ik kreeg de lak niet mooi verdeeld. Ik had ook last van luchtbelletjes. (Misschien omdat de lak koud was?)
Toen dat droog was had ik een driehoek afgeplakt met plakband en daar weer wat striping tape overheen gedaan en gelakt met Candy Floss van Jacava. In omgekeerde volgorde heb ik alle tape er snel weer afgetrokken. Vervolgens deed ik iets wat ik misschien beter niet had kunnen doen. Uit een aantal glitterlakjes had ik wat glitters gevist en met een dotting tool in de kerstboom gehangen. Ik heb wel eens leukere voorbeelden hiervan gezien. Als laatste heb ik nog een een piek toegevoegd en alles afgelakt met een top coat.Ik heb ook even wat nieuws geprobeerd: macro-opnamen van mijn duim en pink. Duim is best redelijk gelukt maar mijn pink glimt teveel en ik had moeite om 'm stil te houden.13 opmerkingen:

 1. Oh die kerstboompjes vind ik zo leuk gedaan! Lief ook in het roze :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik zag op Instagram een aantal keer roze boompjes voorbij komen en ik kon het niet laten om dat ook te doen.

   Verwijderen
 2. Dit is de leukste kerst nail art die ik tot nu toe gezien heb, echt heel tof dat roze!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ommigod deze vind ik zoooo schattig! Ik vind een roze kerst veel leuker dan een witte :-D Echt fantastisch met de glitter placement en dan een ster bovenaan de kerstboom, love it! En de macro shots zijn ook erg goed gelukt <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!!! :) Ik kon het ook echt niet laten om mijn favoriete kleur hiervoor te gebruiken.

   Verwijderen
 4. Wat een schattige kerstboompjes! Erg leuk dat je voor roze hebt gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen