zaterdag 14 december 2013

#xmasnorules Day 6: Holiday Movie


Het thema van dag 6 van de #xmasnorules challenge is Holiday Movie. Ik hou er eigenlijk helemaal niet van om naar films te kijken. En bovendien: hoe vertaal je een film naar je nagels?
Ik ben maar wat googelen en kwam uit waar ik dacht dat ik uit zou komen: Nightmare Before Christmas.

Ik heb eerst mijn nagels met 2 lagen witte lak van Hema gelakt en dat laten drogen (met een beetje hulp van een top coat).
Daarna heb ik op mijn middelvinger met een dun nail art kwastje en een zwarte lak Jack Skellington gemaakt. Ik vond dat echt helemaal niks.
Mijn andere nagels daarentegen vond ik wel heel leuk geworden. Ik had wat striping tape op elke nagel geplakt en geprobeerd dat steeds ongeveer even ver van elkaar te plakken. Vervolgens met zwart eroverheen gelakt en het tape meteen verwijderd. Daarna heb ik alles nog een keer afgelakt met een top coat.6 opmerkingen:

 1. Ik vind jouw Jack Skellington wel goed gelukt hoor! En de streepjes zijn echt perfect! Soraya, hoe krijg je het voor elkaar...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh, dankjewel Narmai! Die strepen zijn echt heel makkelijk om te maken hoor.
   Dit valt trouwens wel een beetje in het niet naast jouw alien nail art. ;)

   Verwijderen
 2. Wat een toffe Jack Skellington nail art! En je streepjes zijn volgens mij echt kaarsrecht, doe ik je niet na. Erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Cassilda! Lang leve striping tape, haha.

   Verwijderen