zaterdag 1 februari 2014

Shoplog februari

Mijn shoplog van januari is compleet, dus ik ga verder in deze nieuwe shoplog van februari.

1 februari

Deze maand begint goed met de komst van de twee lakjes die ik bij Mei Mei's Signatures heb besteld. 
Dit zijn Girly Bits - Auld Langs Wyne, een bijna aubergine-kleurige holo en Glam Polish - Gliss, een holografische top coat. Beide zullen ongetwijfeld net op mijn nagels voorbij komen.


Daarna kwam de gewone post met een bestelling van eBay en twee bestellingen van de Born Pretty Store. Voordeel (of misschien nadeel?) is dat je geen verzendkosten betaald en het dus makkelijk is om even snel 1 of 2 dingetjes te bestellen.

Op eBay had ik deze set rhinestones besteld, in allerlei kleuren en vormen.Kosste ongeveer €1,10 voor 2000 steentjes. Ik heb ze niet nageteld maar het zakje zit behoorlijk vol.


Bij BPS had ik weer wat water decals (en oorbellen) besteld. Bij elkaar kostten deze decals $5,68.




3 februari

Bij Kruidvat heb ik Essence - Here's My Number met 50% korting meegenomen en bij Etos vond ik Rimmel - Luna Love ook met 50% korting. (Sorry, slechte foto.)


4 februari

Bij een andere Kruidvat vond ik ik Squeeze Me en Will You Berry Me?! van Catrice voor €1,- en Unexpected Galaxy van Essence voor 50 cent. De bijbehorende tweede stap hadden ze niet maar dit lakje is natuurlijk ook gewoon zo te gebruiken en dekt echt ontzettend goed.


Toen ik thuiskwam lagen er 2 pakketjes op me te wachten.
De eerste komt van Nagelgroothandel en bestaat uit 6 lakjes van Golden Rose, 5 liquid sands en 1 top coat met witte glitters.


Mijn tweede pakje kwam van eBay, de volledige collectie van China Glaze's Sea Goddess en Color Club - Warhol. Ik had besteld bij deze verkoper maar ik ben er niet zo heel erg tevreden over. Het is niet de eerste keer dat er lak aan de hals van de potjes zat en het versturen gaat ook niet erg snel. Maar toch ben ik erg blij met mijn lakjes.



5 februari

Bij Action kwam ik een lakje tegen die me erg veel aan Beyond Cozy van Essie deed denken. Die heb ik dus meegenomen maar ik heb ze nog niet met elkaar vergeleken.


Ook mijn bestelling van de Born Pretty Store is vandaag binnengekomen. Deze twee sets decals kostten $1,76.


6 februari

Bij een bezoekje aan Duitsland hoort natuurlijk nagellakjes shoppen. Bij een kleine Douglas vond ik Star Of The Party van NOPI voor €2,95. Verder heb ik bij DM een paar lakjes uit de nieuwe collecties van Catrice en Essence meegenomen. Van links naar rechts: Flash Powder, Meet Rosy (uit de Une, Deux, Trois collectie, ik baal dat ik niet de hele collectie heb meegenomen) en PLUMdogMillionaire.


7 februari

Op eBay had ik al schelpenstuds van 3mm besteld en die vond ik zo leuk dat ik ook meteen die van 5mm besteld heb. Voor 50 stuks heb ik ongeveer €1,50 betaald.


Bij nog een andere Kruidvat vond ik wel de tweede stap die bij het colour and change lakje hoorde en heb 'm ook maar meegenomen. Kans is klein dat ik 'm ga gebruiken. En ik zag daar de black and white glitter topper (Black Dress And White Tie) van Essence die ik ook wilde hebben.


11 februari

Vandaag heb ik weer twee bestellingen van eBay binnengekregen. Een setje zilveren rhinestones in allerlei vormen (ongeveer €1,-) en wat water decals (ongeveer €1,10).



12 februari

Eindelijk had ik bestelling geplaatst bij Loaded Lacquer. Ik wilde er al langer bestellen maar kon nooit een keuze maken uit de lakjes. Tot ik zag dat ze 10% korting hadden.
Ik heb 3 lakjes besteld die ontzettend leuk verpakt waren.



Vervolgens ben ik het centrum van Boxmeer ingegaan. De eerste stop was Etos, waar ze een hoop lakjes van hun eigen merk met 50% korting hadden. Ik heb er 3 meegenomen voor €3,75.


Daarna wilde ik weer eens bij een andere drogisterij kijken waar ik niet zo vaak kom en zag dat ze uitverkoop hadden omdat ze weggingen. Ze hadden een aantal Mavala lakjes voor €2 liggen en ik heb ook een lakje van Casuelle voor 1 euro meegenomen.
Daarnaast hadden ze buisjes met glitters liggen voor 25 cent en deze handcrème met 60% korting. (Weet niet wat hij uiteindelijk kostte want ik was er wat bij aan het halen en ze hadden geen bonnetjes meer.)



Als laatste ben ik ook nog even bij Kruidvat geweest en heb deze spulletjes meegenomen voor 50 cent per stuk (ook de image plate).


13 februari

Ik durfde het weer aan om een bestelling bij Fragrance Direct te plaatsen. De lakjes waren eens een keer wat beter verpakt maar helaas was er toch één gesneuveld. Gelukkig kreeg ik de volgende dag al een reactie dat ik het geld van dat lakje terugkrijg.
Voor het gemak plaatst ik even de foto's die ik ook op Instagram heb geplaatst.



14 februari

Op eBay had ik wat potjes glitters besteld die vandaag zijn binnengekomen. Deze 12 potjes kostten ongeveer €2,30.

En zo zag de binnenkant van de enveloppe eruit.

17 februari

Een collega van me vroeg of ik wat lakjes van haar wilde hebben waar ze niks meer mee deed. Ik denk dat je mijn antwoord wel kon raden, haha. Deze lakjes zijn nu dus bij mij thuis.


Ik heb ook nog een bezoekje gebracht aan de drogisterij die na deze week weggaat en heb nog twee handcrèmes gekocht met 60% korting. De linker kostte eerst €15, de andere €10. Nog steeds niet extreem goedkoop maar ze zijn allebei wel erg fijn.
Ik had ook nog een handmasker meegenomen maar die ben ik vergeten op de foto te zetten.


Bij Kruidvat heb ik nog een lakje gescoord. Geen idee wat ik ermee ga doen. Ik heb bewust niet zo'n magneet meegenomen omdat ik dat niet zo mooi vind.


18 februari

Vandaag was misschien wel de beste nailmail-dag ever. Iemand die ik via Instagram heb leren kennen kon aan het setje van OPI - My Current Crush (=een base coat met liquid sand lakje) komen voor $8. Die had ze voor me gekocht en omdat verzenden vanuit Amerika redelijk prijzig was had ze er ook nog een textured lakje van Jordana ($1,39) en een mini van Indigo Bananas ($5) bijgedaan. Dit is dus alles waar ik voor betaald heb.
Ze zei al dat ze er nog een lakje extra bij had gedaan. Maar ik had echt geen idee dat ze er zoveel extra lakjes en spulletjes bij had gedaan! Ik voel me best schuldig en ga mijn best doen om ook voor haar een leuk pakketje samen te stellen.
Ik snapte na het openen van het doosje ook ineens waarom ze vroeg of ik het goed vond dat ze de verpakking van de OPI-lakjes niet mee zou verzenden. Het zat echt bomvol.





19 januari

Bij Kruidvat heb ik de Maybelline Street Artist-collectie gekocht (1+1 gratis).

25 februari

Mijn bestellingen van de Born Pretty Store beginnen langzaamaan binnen te komen volgens mij. Vandaag kreeg ik 1 velletje water decals en een stamping plate.


26 februari

Nog meer water decal van de Born Pretty Store. Volgens mij heb ik een stuk of 5 bestellingen in 1 keer gekregen. Van sommige soorten heb ik er meer dan 1 besteld.



27 februari

Bij Etos heb ik weer 2 lakjes meegenomen met 50% korting.


En ook bij Kruidvat ben ik een beetje losgegaan. De spulletjes op de bovenste 2 foto's kostten €1,- per stuk. (Wat waren de opruimingsbakken bij die Kruidvat trouwens VIES!!!)







6 opmerkingen:

  1. Wat zijn de katten decals schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond ze ook erg lief! Nog even bedenken met welke kleur ik ze ga gebruiken, in ieder geval een zacht kleurtje.

      Verwijderen
  2. Heb jij ook zo lang moeten wachten op je bestelling(en) van BPS? Ik heb sinds eind vorig jaar dat alles super lang duurt (soms wel 1,5 maand!) voordat ik het binnen krijg. Zelfs mét trackingnumbers waar je $3 voor betaald duurt het zo lang. Ik heb nu mijn bestelling van 2 januari jl. nog niet binnen! Zo irritant :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, meestal duurt het bij mij ook erg lang!
      Maar mijn bestelling van 1 januari had ik al op 14 januari ontvangen. Soms is het er dus al redelijk snel maar ik meestal moet ik ook langer dan een maand wachten. Ik heb nog nooit zo'n trackingnumber aangevraagd en eigenlijk ben ik daar nu ook wel blij om. Je zou toch denken dat ze er dan iets meer moeite voor doen?

      Verwijderen
    2. O, fijn om te horen dat ik niet de enige ben die dus zoveel geduld moet opbrengen, hihi! :) Ik heb mijn bestelling inmiddels gekregen, maar het duurde wel ontzettend lang. Voor die 3$ meer kan ik het je wel adviseren, want meerdere pakketjes van mij zijn al eens kwijtgeraakt en die sturen ze alleen opnieuw als je een trackingnumber aanvraagt. Dus tja, voor die 3$ doe ik dat dan maar... Wel blij dat ik nu m'n bestelling binnen heb :D

      Verwijderen
    3. Fijn dat je bestelling toch nog bezorgd is! Rottig om zo lang te moeten wachten.
      Hm, dat wist ik niet. Krijg je dan ook je geld niet terug? Ik besteld meestal maar voor een paar dollar dus weet niet of het dan de moeite om zo'n code aan te vragen.

      Verwijderen