dinsdag 1 juli 2014

Shoplog juli

Het is weer tijd voor een nieuwe shoplog. Klik hier om mijn shoplog van de vorige maand te bekijken.

1 juli

De maand begint goed met nailmail van Enchantra. Zondag hadden ze 50% korting op de lakjes van China Glaze, ze kostten toen zo'n €3,50 per lak. Ik heb ook wat lakjes van Golden Rose meebesteld.








2 juli

Vandaag zijn we weer een keer naar Rossmann in Duitsland gegaan en daar hadden ze 2 nieuwe sand lakjes liggen, ook heb ik nog een holo lakje meegenomen.


Vervolgens heb ik bij DM toch nog een lakje uit de Catch The Glow-collectie meegenomen ook al vind ik 'm niet zo heel mooi. Ze hadden ook (3 van de 4 lakjes van) de nieuwe Wild Me Up!-collectie staan, ik heb de groene en paarse meegenomen.


4 juli 

Bij Mei Mei's Signature had ik weer twee lakjes besteld die vandaag binnen zijn gekomen.


8 juli

Van de BPS kreeg ik de vraag of ik weer wat producten wilde reviewen. Ik koos voor een potje circelvormige glitters en wat decals. Het patroon van de decals die ik had gekozen was uitverkocht dus hebben ze een ander patroon opgestuurd.


9 juli

Op eBay had ik deze halve pareltjes voor $0,16 gewonnen.


10 juli

Normaal gebruik ik altijd een rol aluminiumfolie om mijn glitternagellak te verwijderen maar al dat geknip werd toch wel irritant. Op eBay heb ik een rol van 100 meter besteld die ik alleen maar af hoef te scheuren, ideaal. Was wel redelijk aan de prijs (€4,40) maar werkt zoveel fijner.


11 juli

Bij de Born Pretty Store heb ik deze leuke water decals besteld voor $2,86. Ik vond de kleuren en patroon zo leuk.


15 juli

Op Ebay had een beetje aparte kleurtjes flocking powder besteld, wie weet kan ik het ergens voor gebruiken. Ze waren ongeveer €0,90 per stuk.


Bij Action was de nagellak in de aanbieding van €0,49 voor €0,39 en aangezien ik er toch wat van wilde kopen heb ik nu mijn slag geslagen. Bij het maken van de foto's zag ik trouwens dat ik de oranje lak blijkbaar dubbel had gepakt.
Ik vind het wel vervelend dat de naam van het lakje alleen op het kartonnetje staat en niet op de onderkant van het flesje.
Toen ik lakjes op de band had gelegd bij Action zei een meisje (van een jaar of 13) tegen haar moeder: 'En jij zegt dat ik veel nagellak heb?'. Haha, ik heb maar niet gezegd dat ik thuis ook nog nagellak heb liggen.





16 juli

Vandaag was een hele mooie nailmail-dag! Een tijdje terug had ik Sabrina wat (o.a. Duitse) lakjes en spulletjes gestuurd en dit kreeg ik van haar!

Mijn eerste Sleek, Beauty UK en Barry M lakjes,


Deze prachtige kleurtjes van ELF, Catrice, China Glaze en Maybelline.


Een lakje uit de Viva Brasil collectie van Essence en twee lakjes uit de Road Trip collectie die ik graag wilde hebben.


En last but not least: een prachtig lakje van El Corazon en deze prachtige lak met vierkante glittertjes genaamd Grease.
Ik weet niet meer waar ik de tijd vandaan moet halen om alles te kunnen swatchen, haha.


Alsof dit allemaal nog niet genoeg was kwam ook nog mijn bestelling van Mei Mei's Signature binnen.


Én daarna ben ik nog naar Duitsland geweest en heb ik de rest van de Road Trip collectie van Essence gekocht. Ook maar meteen de Wave Goddess collectie meegenomen.


Ik ga nog even door. ;)
Van de nieuwe Luxury Lacquers (in stomme vierkante potjes) heb ik twee lakjes meegenomen omdat ik dacht dat ze textured zouden zijn... Niet dus. De andere 3 lakjes gaan uit het assortiment en hadden daarom 50% korting.


Van P2 wil ik eigenlijk toch wel alle sand-lakjes hebben dus heb ik er nu ook weer 1 meegenomen en het enige lakje uit de wilde Me Up collectie die ik nog niet had heb ik ook meegenomen.


Voor het eerst stonden er bij DM drie van de vier lakken van de LE en die heb ik meteen gepakt. Bij een ander filiaal vond ik het laatste lakje en die heb ik laten staan. (Maar niet heus.)



21 juli

Bij Big Bazar heb ik drie lakjes van OPI meegenomen voor een tientje. EINDELIJK heb ik OPI - Fly! En nog voor een leuk prijsje ook.



22 juli

Op eBay had ik wat swatch sticks besteld voor mijn textured lakjes. Voor twee ringen met elk 48 sticks betaalde ik zo'n €4,75.


Bij Kruidvat heb ik een aantal lakjes meegenomen die uit het assortiment gaan. Sommige lakjes had ik al, andere nog niet. Met de 1+1 gratis actie kan ik me meestal nog wel redelijk inhouden maar lakjes met 50% korting die daarna niet meer te verkrijgen zijn...



23 juli

Bij een ander filiaal van Kruidvat en bij Trekpleister heb ik nog wat meer lakjes meegenomen die uit het assortiment gaan.



En vandaag is mijn bestelling van I Love Nail Polish binnengekomen. Alle lakjes die uit het assortiment gaan hadden 30% korting. Inclusief verzenden was ik geloof ik net geen €40 kwijt.





24 juli

Bij de Yes Love Shop had ik op de 18e een bestelling geplaatst. Twee keer de concrete collectie en nog twee losse lakjes. Ik vond dat het versturen wel lang duurde maar het was wel erg goed verpakt met een hoop bubbeltjesplastic.



25 juli

Deze strikjes heb ik op Ebay besteld voor ongeveer €1,25 voor 50 stuks.


29 juli

Ik had voor het eerst een bestelling bij Alice & Jo geplaatst en had die erg snel binnen!



En ook de lakjes die ik bij Hypnotic Polish had besteld zijn binnen.


31 juli

Deze lakjes van Mei Mei's Signature heb ik niet voor mezelf besteld maar ik vind ze wel mooi genoeg om hier te laten zien. :)



13 opmerkingen:

  1. Mooie buit!
    Ik zag de aanbieding ook voorbij komen en natuurlijk kon ik me ook niet inhouden, lol.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je!
      Haha, hoeveel heb jij er gekocht?

      Verwijderen
    2. Maar 6, dus dat valt heel erg mee!
      Mijn China Glaze collectie is al redelijk en de meeste die ik graag wil heb ik al wel.

      Maar zo'n aanbieding kan je gewoon niet laten lopen!

      Verwijderen
    3. Dat valt inderdaad reuze mee!
      Ik heb flink wat lakjes besteld die ik al langere tijd wilde hebben maar steeds toch maar niet besteld had. Nu kon ik ze natuurlijk niet laten liggen.

      Verwijderen
  2. Leuke lakjes!
    Ik heb 2 lakjes van China Glaze. ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh la la, zoveel moois van China Glaze!

    BeantwoordenVerwijderen