woensdag 14 augustus 2013

Essie - Sexy Divide met Glitzology - All Or NothingDeze keer wilde ik weer voor matte glitters gaan. Na een korte blik op mijn kastjes heb ik voor Glitzology - All Or Nothing gekozen. Ik ben het drama rond de aankoop een beetje aan het verwerken. (Heeft heel lang geduurd voordat het verstuurd was en geen reactie van de verkoper op berichten.)
Vervolgens heb ik een aantal paarse lakjes op een nagelwiel gelakt en All Or Nothing er overheen gelakt om te kijken welke kleur er het leukst bij stond. Dit bleek Essie - Sexy Divide te zijn.

Ik heb dus eerst mijn nagels gelakt met Sexy Divide. Lakt echt geweldig en is dekkend in twee laagjes. Foto's zijn zonder top coat.Daarna heb ik er 1 laag All Or Nothing overheen gedaan. Geen problemen gehad om glitters aan het kwastje te krijgen, die zitten er genoeg in.
Roze en blauwe ronde glitters, lila en zilveren 'stukken' glitter (weet even niet hoe ik dit anders kan omschrijven), wat kleinere blauwe hexagons en nog kleinere zilveren en roze stipjes.
Foto's zijn weer zonder top coat. De foto's die ik in de zon heb gemaakt zijn allemaal niet goed gelukt, het licht weerkaatste teveel op de glitters.
Vervolgens heb ik er een laag matte top coat overheen gedaan en klaar is kees.

6 opmerkingen: