donderdag 1 augustus 2013

Shoplog augustus

Juli is voorbij dus alvast een nieuwe shoplog voor augustus.

2 augustus

Vandaag lag mijn bestelling van Enchanted Beauty Spot binnen: OPI - Embarca-Dare Ya! van de nieuwe San Francisco collectie. Zo'n beetje de enige van de collectie die ik mooi vind. Misschien dat als het weer slechter gaat worden dat ik dn wat meer ga hebben met de herfstkleuren.

Nummer 12 is Embarca-Dare Ya!


3 augustus

Zolang ik nagellak blijf kopen moet ik ook nagelwieltjes blijven kopen. Deze komt ook weer van eBay, kostte iets meer dan een euro.


6 augustus


Vandaag stond de postbode voor de deur met 1 van de 2 bestelling die ik heb gedaan bij Feelunique. Ze hadden drie dagen lang 15% korting op alles en ik wilde de fast dry top coat van Sparitual wel eens proberen. Die heb ik dus besteld. Verder heb ik ook van Burt's Bees de Lemon butter cuticle cream meebesteld.Bij Action heb ik voor €1,49 wat acrylverf meegenomen in verschillende kleuren om te kijken of heb mij lukt om daarmee iets op mijn nagels te schilderen. Ook meteen maar een potje meegenomen om de kwasten in uit de spoelen (€0,49), wat plakband om mijn nagels af te plakken (speciaal voor mijn nagellakkamertje, €0,78) en whitening tandpasta om verkleuring van mijn nagels af te poetsen als ik een rood of blauw lakje heb gedragen (€0,59).


Bij Kruidvat liep ik tegen een verpakking make-upsponsjes aan. Die kon ik ook wel gebruiken dus die mochten mee naar huis.


7 augustus


Vandaag kwam mijn tweede bestelling van Feelunique binnen. Sparitual - Delight. Ik had er al naar gekeken voordat ik mijn eerste bestelling had geplaatst maar ik kon geen goede swatches ervan vinden. Een dag later plaatste Lucy van Lucy's stash deze post. Toen moest ik hem dus wel alsnog bestellen.
Dit lakje was ook weer super verpakt, net als al mijn voorgaande bestellingen.


Het is een beetje donker vandaag dus de kleur komt niet helemaal perfect over maar voor het idee toch een foto.


8 augustus

Eergisteren had ik mijn cuticle cream van Burt's Bees binnengekregen en omdat ik dit merk vaker tegen komen (handcrème onder andere) ben ik gaan googelen en kwam ik uit bij de site van De Tuinen waar ze t/m 11 augustus geen verzendkosten hebben. 
Ze hadden daar alleen de Hand Salve (€8,95) en die heb ik besteld. Hij ruikt een beetje naar lavendel en trekt snel in.
Ik heb ook de lippenbalsem (€3,27) meebesteld en op de foto gezet, ook al heeft dat helemaal niks met nagellak te maken. Ik vind dat die een beetje te sterk ruikt, als ik slok water neem dan proef ik de balsem ook echt. Ik kan de geur alleen niet echt thuisbrengen, wel lekker fris in ieder geval.


10 augustus

Ik heb voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij Nailpolish Fashion waar ze tot 18 augustus 50% korting hebben op de verzendkosten. Erg fijn! Spulletjes waren ook netjes verpakt dus niks te klagen.

Ik heb eindelijk een Seche Restore besteld zodat ik hopelijk het laatste beetje van mijn Seche Vite top coat weer kan gebruiken. En ik had nog een geel zonder shimmer nodig, ik kwam Nubar - Lemon tegen en heb die mee besteld.


De reden waarom ik eigenlijk een bestelling bij Nailpolish Fashion plaatste was dit: mijn allereerste Zoya! Ik heb gekozen voor Jacqueline omdat ik deze kleur nog in mijn collectie miste. Dit was een van de vele Zoya-lakjes die op mijn lijstje staan.


Verder heb ik van bij Action wat kwastjes gekocht voor de acrylverf die ik eerder had gekocht. Ik geloof dat ze 82 cent kostten.14 augustus


Op eBay had ik een set met allerlei kleuren glitters/sequins besteld voor ongeveer €1,50. Het idee is om er zoiets mee te gaan doen. Ooit.


Bij Kruidvat heb ik vandaag ook de peel off base coat gekocht, met 50% korting. Helaas zag ik pas bij thuiskomst dat hij kapot was! Ahhh! Hopelijk kan ik hem nog wel gebruiken.
17 augustus

Al langer was ik op zoek naar Gosh - Holographic Hero maar hier in de buurt kon ik die bij Kruidvat nooit vinden. Nu heeft mijn zusje hem wel kunnen vinden in Nijmegen, yay! Van mij, haha.


20 augustus


Vandaag weer even een keertje naar Duitsland gegaan. Bij DM gingen een hoop lakjes van P2 uit het assortiment en waren daardoor goedkoper dan normaal. Van Catrice wilde ik twee kleuren Sand Finish lakjes maar ik wist niet meer welke twee. Ik heb uiteindelijk alleen de blauwe meegenomen (voor €2,75).

5: Quel Bleu Turquoise

Van P2 heb ik 6 lakjes gekocht maar had nog maar twee vrije nagels op mijn P2-wiel. Gelukkig had ik nog een nieuwe liggen dus heb ik ze wel allemaal kunnen swatchen. De Last Forever-lakjes kostten nu allemaal €1,15. Color Victim was nu €0,95 en het Sand Style-lakje was 1,25.

9: Boat Trip, 10: Confidential

1: Who Do You Love? 2: Flirt Alert
3: French Kiss, 4: Lovely Beauty
Who Do You Love? is een beetje een aparte kleur maar ik kon 'm niet laten staan. Bruin/grijzig met hele fine rode shimmer er doorheen.

21 augustus


Omdat bij Trekpleister deze week en volgende week bijna alle nagellak en nagelproducten 1 + 1 gratis zijn moest ik natuurlijk even gaan kijken. Ik vond het erg tegenvallen. Ik stond een hele tijd alleen met L'Oréal - Confettis in mijn hand en kon er eigenlijk niks bij vinden. Ik wilde die top coat toch wel graag hebben omdat ik nog geen zwart witte topper had en heb er daarom een glitterlakje van Catrice bij gepakt.

L'Oréal - Confettis

Catrice - Two Million Dollar Baby

27 augustus

Vandaag heb ik bij Kruidvat eindelijk Essence - Me & My Lover gevonden. En gekocht.


30 augustus

In Duitsland eens een keer geen lakjes gekocht, ook al hadden ze bij DM allemaal nieuwe lakjes van P2. Wel weer een voorraadje nagellakremover meegenomen en een handreiniger. Ik ben benieuwd of ik mijn handen nu wat makkelijker schoon krijg als ik bij de paardjes ben geweest of in de tuin heb gewerkt. Het voelt een beetje aan als een scrub/schuurmiddel dus ik heb goede hoop.


31 augustus

Op de laatste dag van deze maand kwam mijn Nubar-lakje binnen in de kleur Tulips To Kiss You With. Besteld bij Enchanted Beauty Spot op eBay. Een heel mooi fel roze lakje met shimmer.


2 opmerkingen: