zondag 25 augustus 2013

Nail Art: Mislukte katjes

Deze keer even een redelijk korte post omdat mijn poging nogal mislukt is maar uiteindelijk toch wel een beetje schattig.

Ik wilde iets maken voor de maandelijkse expo van Nailart Addict met het thema (schattig) dier. In eerste instantie had ik helemaal geen inspiratie maar na lang googelen kwam ik dit plaatje tegen.


Ik kom er net achter dat het een screenshot van een tutorial op Youtube is.

Ik had eerst mijn nagels gelakt en vervolgens geprobeerd er katjes op te maken met acrylverf. Daar ging het dus al fout. Eigenlijk wilde ik er toen al mee stoppen maar vond het toch wel zonde van de tijd die ik er al in had gestoken.


Vervolgens dat ik dat het slim was om met de grootste dotting tool en zwarte lak er oogjes op te maken. Dat was dus niet slim. Ik had vrijwel geen ruimte meer over voor de neus en ik vond dat er een mondje bij moest (gemaakt met dotting tool en nagellak).


Daarna met een dotting tool en witte nagellak wat wit op de oogjes (nou ja, ogen) aangebracht, wat dots en een aantal mislukte hartjes. Met roze en blauwe lak heb ik (ook met een dotting tool) elk katje nog een strikje gegeven. Ik heb er geen top coat meer overheen gedaan want dat vond ik zonde van de top coat.

8 opmerkingen:

 1. Ach, niet alles lukt altijd perfect maar de nailart is nou ook weer niet heel erg mislukt hoor, hij is nog best cute!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, inderdaad! In het begin baalde ik als een stekker maar ik heb het er uiteindelijk toch nog een paar uur op laten zitten.

   Verwijderen
 2. Ah hij is wel erg schattig hoor! :-) Misschien moet je het witte stipje in het oog wat dikker maken, maar ik vind hem wel cute :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik zal de tip onthouden voor de volgende keer (als ik het weer aandurf).

   Verwijderen
 3. Leuk gedaan! De volgende keer de zwarte stipjes iets minder dik en niet tegen elkaar aan misschien. Verder vind ik ze echt heel lief!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Toen ik het eerste stipje zette had ik door dat ik beter een kleinere dotting tool kon pakken maar omdat het toch al niet zo mooi was geworden ben ik maar gewoon doorgegaan.

   Verwijderen
 4. Weet precies hoe dat voelt... Balen meid! Maar ach, het is toch best cute geworden! Vind 'm best lief :-) Top dat je 'm toch post!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Misschien lukt het me ooit om 'm wel mooi te krijgen en dan is het wel leuk om te zien hoe het 'vroeger' was.

   Verwijderen