donderdag 29 mei 2014

Flower Nail Foil van de Born Pretty Store

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van de Born Pretty Store of ik wat producten voor ze wilde reviewen. Ik heb er even over getwijfeld omdat ik sowieso al niet zo veel tijd heb voor mijn nagels maar uiteindelijk heb ik toch ja gezegd. Ik mocht 2 producten uitkiezen en dit is de eerste van de twee.

Het eerste item is dit nagelfolie, pattern #B87. Ik heb nog nooit een nagelfolie over mijn hele nagel aangebracht dus dit was wel een beetje een uitdaging.

Ik heb eerst mijn nagels gelakt met 2 lagen Catrice - I'm Not A Greenager. Dit heb ik laten drogen en toen heb ik een laagje lijm speciaal voor nail foils aangebracht.
In de beschrijving van het artikel staat dat je het op opdrogende nagellak aan kan brengen maar ik durfde dat niet aan, bovendien had ik niet genoeg tijd om deze mani in één keer af te maken.
Toen de lijm was opgedroogd heb ik stukjes folie afgeknipt van het rolletje (tip: doe dit van tevoren...) en op mijn nagels gelegd. Met een bokkenpootje heb ik het folie goed aangedrukt en er vervolgens weer vanaf gehaald.

Ik heb het afgelakt met piCture pOlish - Revolution omdat ik wel eens heb gelezen dat een normale top coat het kan verpesten. Over die lak heb ik wel een laag normale top coat aangebracht.Het was me niet helemaal gelukt om 't perfect aan te brengen maar daar zag je niet zoveel van. Behalve dan bij deze macro. ;)
Langs ze randjes zijn trouwens wel stukjes van de lijm te zien, kreeg dat niet helemaal goed weg.


Ik was ook benieuwd naar hoe dit eruit zou zien met matte top coat.Door de matte top coat zijn de foutjes ook vrijwel niet meer te zien.


Ik vond dit toch best een geslaagde mani en de kans is groot dat ik dit folie weer ga gebruiken.

Met de code YRRX31 kun je 10% korting op de bestelling krijgen bij de Born Pretty Store.


Bekijk ook eens deze producten: starry stickersfloral decals en de nieuwe producten.

6 opmerkingen:

  1. Echt ZO gaaf! En het is waar, topcoats kunnen echt je folie doen krimpen en wrinkelen :-(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Dan ben ik blij dat ik het op deze manier heb gedaan. Zo zonde als je ergens je best op hebt gedaan en een top coat het dan verpest.

      Verwijderen