donderdag 1 mei 2014

Shoplog mei

Ik ga deze maand weer lekker verder waar ik vorige maand gestopt ben.

1 mei

Ik was al een tijdje aan het twijfelen en nu had ik eindelijk John Doe van Polish Alcoholic besteld. Ik kon het niet bij 1 lakje laten. ;)En ik ben (voor de derde keer deze week) bij Kruidvat geweest en weer wat lakjes gekocht. Ik heb er meer gekocht dan op de foto staan maar die zijn niet voor mijzelf. Ook heb ik nog 8 flessen nagellakremover ingeslagen.
Toen ik thuiskwam zag ik dat ik 1 lakje van Catrice dubbel heb gekocht. En ik zie nu dat ik Catrice - Royal REDding ben vergeten op de foto te zetten.3 mei

Ik ben weer even bij Kruidvat langsgeweest om voor iemand anders te kijken en ik heb voor mezelf ook wat meegenomen. ;)6 mei

Ik heb me niet in kunnen houden bij Mei Mei's Signature en bestelde naast een LE-lakje van love, Angeline nog twee lakjes.


7 mei

Het was weer tijd om een keertje naar Duitsland te gaan en het leek me wel leuk om weer een keer bij Rossmann te gaan kijken dus we zijn weer naar Weeze gereden. Ik heb me niet ingehouden. ;)


Verder heb ik ook nog het lakje van Misslyn gekocht die ik de vorige keer al wilde hebben.


8 mei

Nu de 1+1 actie bij Kruidvat bijna is afgelopen heb ik toch nog even ingeslagen. Het lakje van Catrice was ook nog eens afgeprijsd naar €2,50. :)


9 mei

Nog meer Kruidvat aankopen. De blanke lakjes heb ik gekocht omdat ik er een aantal mensen dupes voor de OPI sheer tints mee heb zien maken en dat ga ik ook eens proberen. Het vorige filiaal had er maar 2 staan en ik wist dat dit filiaal er een heleboel in een bak had liggen.Daarna ben ik naar Kruidvat in Gennep gegaan omdat ik wist dat ze daar MUA lakjes hadden en die ook meededen met de actie. Ik had ook nog een lakje van Catrice en Essence uit de (extreem gore) afprijsbak gepakt voor €1,-.


14 mei

Sabrina (Polish Alcoholic) ging deze collectie van Essence online bestellen en ze vroeg of ik ook mee wilde bestellen zodat we er zeker van waren dat we in de winkel niet misgrepen. Na even twijfelen heb ik toch gezegd dat ik wel mee wilde bestellen.


Toen ik het pakje openmaakte zat er nog meer in! Sinds kort verkoopt Sabrina ook cuticle butter en cuticle oil en die heeft ze erbij gestopt. De olie trekt echt supersnel in, heel fijn!
De butter en 1 van de oils hebben de geur 'fresh cream' en die ruiken echt heel erg lekker, de geur is heel subtiel. De andere oil heeft de geur 'musk', deze ruik ik vrijwel niet en dat is wel zo prettig omdat ik soms echt enorm misselijk kan worden van geuren.17 mei

Op Instagram zag ik voorbij komen dat ze bij Big Bazar lakjes van Nicole by OPI verkochten, ik ben er vrijwel meteen naartoe gegaan. Ik heb uiteindelijk maar 1 lakje meegenomen maar misschien wordend at er nog meer. €4 vond ik toch wel redelijk aan de prijs.20 mei

Toen ik de vorige keer bij Primark was geweest had ik achteraf spijt dat ik het setje met neon lakjes niet had meegenomen. Ik ben teruggegaan en heb 'm meegenomen, samen met nog een ander lakje. Het setje was €2,50 en het losse lakje €3.Ook was mijn bestelling van de Born Pretty Store binnengekomen. Nu wel met de goede charms maar de verkeerde decals. Ik had toch echt de Nederlandse vlaggetjes besteld. Ik moet er maar weer een mailtje tegenaan gooien.


21 mei

Onlangs heb ik mijn eerste bestelling bij Kiko gedaan en vandaag is deze binnengekomen. Ik had wat cupcake lakjes besteld en nog wat andere lakken. Helaas hadden ze de gewone textured lakjes niet meer.

22 mei

Sinful Colors bij Kruidvat!!! Voor maar 2 euro. Ik ben er zo blij mee. Voor nu heb ik maar 2 lakjes meegenomen.


27 mei

Op de site van Misslyn zag ik dat ze mini's hadden toegevoegd aan hun assortiment. Reden voor mij om weer naar Duitsland te gaan. Helaas hadden ze ze daar (nog?) niet. Ik moest dus full size lakjes kopen. ;)


Daarna ben ik bij 2 DM's geweest voor wat LE's. Ik wilde van de Dress Code-collectie van P2 eigenlijk alleen het roze lakje hebben tot ik er achter kwam dat het textured lakjes waren.Ook ben ik weer een keertje Woolworth ingelopen en zag daar lakjes voor €1,89 die ik niet kende, daar heb ik er eentje van meegenomen. En ze hadden wat lakjes van Maybelline voor €1,49.


Via eBay heb ik ook weer een aantal nail art spulletjes besteld en die komen nu ook weer langzaamaan binnen. Dit is een zakje met vierkante neon studs in 6 verschillende kleuren. Ze zijn 2mm groot en als het goed is zitten er 600 studs in het zakje. Ze kostten net iets meer dan een euro.


28 mei

Ik heb weer eens een keer een bestelling geplaatst bij deze verkoper op eBay. Ik heb een aantal lakjes besteld die ik al langer wilde hebben maar tot nu toe nooit gekocht had. China Glaze - Ruby Pumps, China Glaze - Flip Flop Fantasy, China Glaze - There's Snow One Like You, Color Club - Could Nine en OPI - Chasing Rainbows zijn de lakjes die ik wilde hebben en nu binnen heb. En ik heb nog wat andere lakjes meebesteld. :)
7 opmerkingen:

 1. Ben benieuwd naar de Gosh lakjes! Die heb ik gisteren toch maar laten staan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was er ook al een aantal keer voorbij gelopen maar nu ze 1+1 gratis zijn moest ik ze hebben. ;)

   Verwijderen
 2. 8 flessen remover? Ik heb er maar 2 meegenomen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik was er bijna doorheen en vergat steeds nieuwe te kopen. ;)

   Verwijderen
 3. Hahahaha dubbele lakjes! Dan weet je dat je verslaving uit de hand loopt :P...

  BeantwoordenVerwijderen