maandag 19 mei 2014

The Neverending Pile - Glow In The Dark


Ik dacht in eerste instantie dat ik deze opdracht niet kon doen omdat ik geen glow in the dark-lakjes heb. Ik wilde er eigenlijk speciaal hiervoor 1 gaan bestellen maar het doel van deze challenge is juist om je untrieds te gaan gebruiken. Uiteindelijk bleek het ook helemaal niet nodig want Sabrina (Polish Alcoholic) was zo lief om mij Lumos Duo op te sturen zodat ik deze opdracht gewoon kon doen!

Het idee was om deze lak op zichzelf te dragen omdat ik bij PiggieLuv zag dat hij dekkend was. Na 4 dunne laagjes heb ik er toch voor gekozen om het er af te halen en het over een roze kleur te lakken. Ondanks dat Lumos Duo supersnel droog was vond ik 'm nog niet dekkend genoeg. (Ik ben echt een zeikerd als het op dekking aan komt.)
Als basis heb ik Sally Hansen - Pretty in Hot Pink gebruikt (2 laagjes) en daarover heb ik 2 laagjes Lumos Duo van Polish Alcoholic aangebracht. Perfect! Roze en holo.
Met mijn telefoon heb ik een macro genomen maar mijn telefoon kan de kleur niet helemaal aan maar de shimmer is wel goed te zien.


En dan waar het eigenlijk allemaal om draait. Glow in the dark! Ik had mijn nagels 'opgeladen' bij een lamp en probeerde toen foto's te maken. Mijn camera kon het helemaal niet vastleggen en met mijn telefoon is dit de enige foto die enigszins scherp is. Daar moet ik dus nog even op oefenen.


8 opmerkingen:

 1. Oef, roze...
  Maar wel ontzettend gaaf roze :D
  Staat je echt heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat tof om die glow in the dark foto te zien, heel apart effect! Prachtige kleur is het ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Judith! Het was echt een uitdaging om in het donker den foto te maken.

   Verwijderen
 3. Hahahaha 'zeikerd'! Nu weet ik hoe ik mezelf moet noemen want ik ben ook echt zo als het over opacity gaat XD Ik weet ook niet echt meer hoe hij nou zo dekkend werd... Ik heb 'm ook over wit geprobeerd, en ik geloof ook over roze.

  Die glow is wel geniaal!!! Knap dat je dat zo goed hebt weten vast te leggen met je telefoon!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, gelukkig ben ik niet.de enige! Misschien heb jij wat dikkere lagen gebruikt? Ik heb er niet eens over nagedacht om over wit heen te lakken. Maar goed, dit werkte gelukkig ook.

   Dit was ook echt de enige scherpe foto. De rest was of superwazig of er was helemaal niks op te zien.

   Verwijderen