vrijdag 23 augustus 2013

Skittle Nail Art




Toen ik deze post van The Polished Perfectionist zag kon ik niet wachten om ook zoiets te maken. Ik heb alleen niet zo'n mooi lichtroze lakje. Ik had OPI - Bubble Bath geprobeerd te gebruiken maar na 3 nagels was ik dat lakje al zó zat dat ik het eraf heb gehaald en voor andere kleuren heb gekozen.

Op mijn ringvonger (en duim) heb ik drie lagen Shimmer Polish - Soraya zitten. Ik vind wel dat het een beetje in het niet valt tegenover de kleuren die ik op de andere nagels heb gebruikt. De kleuren van The Polished Perfectionist waren beter geweest. Ik moet dus op zoek naar een lichtroze lakje.

Mijn andere nagels heb ik gelakt met twee lagen P2 - Lovely Beauty. Lakt erg fijn en is ook redelijk snel droog.
Op mijn pink heb ik met een dotting tool en P2 - French Kiss een aantal stippen gezet.
Op mijn middelvinger wilde ik eigenlijk deze techniek gebruiken maar dat lukte me totaal niet. Ik had het op mijn andere hand uitgeprobeerd en het was zo mislukt dat ik de lak met een breed kwastje (zie foto hierboven) maar een beetje heb uitgeveegd. Dat zag er niet eens zo slecht uit vandaag dat ik heb besloten dit ook op mijn goede hand te doen (alleen met het kwastje, geen rietje).
Mijn wijsvinger heb ik afgeplakt met striping tape en ook weer met P2 French Kiss gelakt en het tape meteen verwijderd.




Door de top coat zijn mijn stipjes en streepjes een beetje uitgelopen en ik krijg het nooit voor elkaar om stippen te krijgen die allemaal precies even groot zijn maar ik vind het resultaat zo leuk dat het er al drie dagen op zit. Normaal ben ik mijn nagels na een dag al zat maar dit blijf ik leuk vinden. Er is een klein chipje van 1 nagel af inmiddels maar verder zit het er nog perfect op.

12 opmerkingen: